Sign in with Twitter

Type the topic in any language to check out real time results of Who's Talking on Social Media Sites


Trending Topics: #1MAYISBinlerceHAYIR#AGTMedyadaUygunaTTVerilir#SFDvNYC#Philliestalk#BrodyStrong#AndThatsWhyWeCantBeFriends#OverHeardAtAGoingAwayParty#camilizers#WearableArtGala#SEAvNE#RejectedVacations#ShawnWeAreWithYou#WHCD2017#DesertDiamondPGP#mutlulukicin#beyazfutbolizletiyorYıllarGeçsede KaçakGelinler#FundaArarYörükGüzeli#internettekotayahayırHaklarımı GeriVer30Nisanda TürkçülerYürüyor#NotTheWHCD#yuvasızkuş#WeAskNoFlyZone4Rojava#SevemezKimseSeni#AmedTarihiGüneHazırBuKitap DeccaliBitirecekEvlilik ProgramlarıAsrınKürşadı OsmanBatur#90saatTRTotobüsü#AdaletinTerazisi#RahmiKoç25MAvroAteşle#NoOneLikesA#JunkFoodBooks#AttackOnTitanSeason2Hector Neris#LegendOfTheFallTourIT COMES AT NIGHT#GundamUnicorn#LivePD#rockhall2017#istikametüzereYeni KHK#DünyaDansGünü#Kutülamare#HunterXHunterCarl Bernstein#TrumpRally#MostRequestedLive#cumartesiİstanbulsporZuhal Topal#svengoolie#PotanınKraliçeleriHulusi AkarCanan Karatay#Gutfeld#BeşiktaşınMaçıVar#BugünGünlerdenTRABZONSPORGrubauerDunk Contest 2017Ivan KoloffChris SullivanOroville Dam updateHunter McGradyGeorge The Animal SteelePokemon Go Gen 2Robert HarwardLos Angeles WeatherWeather Los AngelesSteve Irwinlisa marie presleyDonald GloverNba All Star Game 2017spacex launchAll Star Weekend 2017Congressional Black Caucussan diego weatherRush LimbaughWin ButlerMore

Twitter Tweets:

Twitter

7 minutes

RT @arulkedahan: @koalanii Kalau centu, islam tak kata la boleh makan babi ketika darurat. Hmm islam ni mudah. Jangan disusahkan okay?
30 April 17 GMT - Via Twitter for Android - - -
Twitter

7 minutes

@CullenC_Xavier pancing mcm bodoh. dia ingt gagak ke apa tabur duit dia pastu semua berkerumun. org kaya pun tak pancing awek centu
30 April 17 GMT - Via Twitter for iPhone - - -
Twitter

12 minutes

マウンテンバイク CENTURION バックファイヤーPRO400.27 小さなトラブルが発生 その報告です/はてなブログに投稿しました #はてなブログ マウンテンバイク CENTU…… https://t.co/tjVtmSW4Tl
30 April 17 GMT - Via Hatena - - -
Twitter

13 minutes

A LOUIS XV STYLE GILT-BRONZE MOUNTED SATINÉ AND FRUITWOOD MARQUETRY COMMODE, PARIS, EARLY 20TH CENTU https://t.co/IrGO4eom2Z
30 April 17 GMT - Via Pinterest - - -
Twitter

26 minutes

@zlkhanr Memang dari dulu centu je tinggi 🙈
30 April 17 GMT - Via Twitter for iPhone - - -
Twitter

28 minutes

@eiinomayiien centu gak la hahhahahahhahah
30 April 17 GMT - Via Twitter for Android - - -
Twitter

30 minutes

eh wait aku layan kau centu centu je tau jangan cakap aku bagi hope weh maaf sesangat :'( hati saya dah berpunya eh
30 April 17 GMT - Via Twitter for Android - - -
Twitter

32 minutes

@safeqismail kalau centu kau live kat bigo je lah 😄
30 April 17 GMT - Via Twitter for iPhone - - -
Twitter

33 minutes

@amrnfrd_ jadah padia nak bersalin sempat ke do pikir bebenda centu hahahahahhahahahahh 😂😂😂😂😂
30 April 17 GMT - Via Twitter for Android - - -
Twitter

34 minutes

dah la malas nak tweet sebab orang centu hikhik
30 April 17 GMT - Via Twitter for Android - - -
Twitter

38 minutes

Atendí a Centu, lo tuve a dos pasos lpm Ya puedo morir tranquila
30 April 17 GMT - Via Twitter for Android - - -
Twitter

38 minutes

just saw budak 3-4 years centu dah pandai tunjuk jari tgh kat abg dia 😑
30 April 17 GMT - Via Twitter for iPhone - - -
Twitter

39 minutes

Perlu ke mimpi centu. Haih 😞
30 April 17 GMT - Via Twitter for Android - - -
Twitter

40 minutes

RT @arulkedahan: @koalanii Kalau centu, islam tak kata la boleh makan babi ketika darurat. Hmm islam ni mudah. Jangan disusahkan okay?
30 April 17 GMT - Via Twitter for iPhone - - -
Twitter

44 minutes

@hazzeatmybanana @syahi_shahul Hummm nape aku cakap kat harry centu. So not good smh. Tul tu beb no make up aite
30 April 17 GMT - Via Twitter for iPhone - - -
Twitter

45 minutes

Fck u boy. How dare kau buat akak aku centu? 😏
30 April 17 GMT - Via Twitter for iPhone - - -
Twitter

49 minutes

RT @dannyzfuadi_: @_____deee totally agree 👍🏻 cari yg centu la kan 😂 baru bahagia cehh
30 April 17 GMT - Via Twitter for iPhone - - -
Twitter

51 minutes

perempuan ni suka betul buat conversation terbiar centu je . Wc saya bila awak nak balas?🙄 Takpe saya sayang awak muah😘❤️
30 April 17 GMT - Via Twitter for iPhone - - -
Twitter

56 minutes

@matchah94 Kahkahkahhh. Mende kau. Aku ckp centu je mne ade marah hawau
30 April 17 GMT - Via Twitter for iPhone - - -
Twitter

1 hour

@aw_khalid98 Anak pun terkejut tgk tajuk buku centu
30 April 17 GMT - Via Twitter for Android - - -
Twitter

1 hour

Pernah tegur dulu tapi tegur centu je la
30 April 17 GMT - Via Twitter for iPhone - - -

Unfortunately, Facebook has stopped the topic search function...